Roetfilter centrum

Zakelijke partner worden

Lees hier meer over onze unieke business service

Wij van Roetfilter Centrum zijn gespecialiseerd op het gebied van roetfilters voor zowel de zakelijke als particuliere markt. Zo leveren wij onze diensten aan diverse vakgarages, concerns en bedrijven in zowel Nederland als België.

Op het moment dat u (regelmatig) verwacht gebruik te maken van onze service zoals het laten reviseren of reinigen van roetfilters  kunt u zich aanmelden als zakelijke partner bij het Roetfilter Centrum.

Hierdoor profiteert u als zakelijke klant van onze unieke business service en tarieven. Voor meer informatie kunt u het beste contact opnemen via (0252)78-6953 of het onderstaande aanmeldformulier invullen. 

Waarom aanmelden?

Wat zijn de voordelen voor het worden van een zakelijke partner t.o.v. onze reguliere service?
Wij hebben speciaal voor onze partners het volgende:

✓ Kennismakingsactie: onze nieuwe partners ontvangen altijd een uitzonderlijke kennismakingsactie om bekend te raken met onze service en dienstverlening.

✓ Binnen 4 uur gereed: een los aangeleverd roetfilter kunnen wij gegarandeerd binnen 4 uur volledig reviseren/reinigen.

✓ Ophaal & breng service: we bieden de mogelijkheid om losse roetfilters op te halen en terug te brengen na de roetfilter revisie / roetfilter reiniging. Hierdoor kunt u verder met uw overige werkzaamheden in de tussentijd.

✓ Unieke tarieven: Voor onze terugkerende partners werken wij met speciale tarieven.

Aanmelden

Interesse om zakelijke partner te worden?
Vul het onderstaande formulier in waarna een van onze specialisten contact met u zal opnemen. 

"*" geeft vereiste velden aan

Contactgegevens*
Vertel ons kort in welke service u interesse heeft
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Onze service

Op het moment dat u kiest voor Roetfilter Centrum

Kunt u de volgende service verwachten:

✓ Gratis leenauto: op het moment dat u onverhoopt toch uw auto nodig heeft tijdens de reparatie, kunt u gebruik kosteloos gebruik maken van onze leenauto service.

✓ Dezelfde dag nog geholpen: op het moment dat u tijdig contact met ons opneemt kunt u het roetfilter dezelfde dag weer ophalen. 

✓ Alles op voorraad: hierdoor hoeft u niet te wachten op lange levertijden en kunnen we direct voor u aan de slag. 

✓ 100% tevredenheids garantie: vanwege onze jarenlange expertise helpen wij u gegarandeerd binnen onze expertise. Mochten wij ongewild uw probleem niet kunnen oplossen, dan hoeft u ook niks te betalen.

✓ Originele kwaliteit roetfilters: u ontvangt altijd 12 maanden garantie op de roetfilters en dat deze voldoen aan alle emissie-eisen binnen heel de Benelux.

✓ Geen verborgen kosten: u ontvangt altijd op voorhand een overzicht van alle kosten na de gestelde diagnose. Zo krijgt u nooit verassingen achteraf met extra kosten.