Roetfilter centrum

Roetfilter Revisie

Lees hier meer informatie over de revisie van uw roetfilter, de voordelen en kosten.

Roetfilter revisie

Het is een optie om het roetfilter te reviseren zodra deze verstopt zit. Wij kunnen voor u een gratis diagnose uitvoeren waarbij wij uitlezen of het nodig is om het roetfilter een nieuw leven in te blazen of dat een reiniging voldoende is.

Het komt vaker voor dat het roetfilter-element niet meer te reinigen valt wegens het materiaal dat versmolten, beschadigd of stuk is.
In dit geval zijn er twee opties:
1. Bij de dealer een nieuwe originele roetfilter bestellen. Dit valt hoog uit in de prijs.
2. Een revisie uit laten voeren door Roetfilter-centrum. Het uiteindelijke resultaat is voordeliger en gelijkwaardig aan het origineel doordat de bestaande behuizing wordt herbruikt.

Silicium kwaliteit roetfilter     

Het type filter dat wij monteren is van silicium. Het silicium roetfilter is volledig identiek aan die door de autofabrikanten wordt gemonteerd.

Het grote voordeel van dit materiaal is de hoge temperatuurbestendigheid. Als het regeneratieproces bijvoorbeeld onverwachts wordt afgebroken, is er in het roetfilter nog sprake van een zeer hoge temperatuur. In combinatie met de verhoogde weerstand tegen hoge temperaturen zorgt dit voor een langere levensduur van dit type roetfilter.

Voordelen reviseren roetfilter

 • Het vermogen gaat omhoog
 • Schonere uitstoot
 • Goedkoper dan bij de dealer
 • Brandstofverbruik neemt af
 • Verlengt de levensduur van uw motor en auto
 • 1 jaar garantie

Kosten roetfilter revisie

Het reviseren van het roetfilter kan bij Roetfilter-centrum vanaf €349,99. Aangezien het roetfilter verschilt per auto en model kunt u voor de exacte tarieven het beste contact opnemen via 0252786953. U spreekt dan direct met een expert voor meer informatie.

Op het moment dat u (regelmatig) verwacht gebruik te maken van onze service kunt u zich ook aanmelden als zakelijke partner voor onze unieke business service. 

Hoelang ben ik mijn auto kwijt?

In de meeste gevallen kunnen wij uw auto op dezelfde dag afleveren.

Reviseren bij Roetfilter-Centrum

Wij werken enkel met erkende technische specialisten. Wij focussen ons alleen op de uitlaat-nabehandelingssystemen. Zo reinigen en verwijderen wij ook roetfilters naast het reviseren. Daarnaast kunt u rekenen op:

 • De laagste prijs garantie
 • Een gratis diagnose
 • Leenauto beschikbaar
 • Speciale gecertificeerde apparatuur van de dealer
 • Garantie op de werkzaamheden
 • Erkende installateurs

Onze service

Op het moment dat u kiest voor Roetfilter Centrum

Kunt u de volgende service verwachten:

✓ Gratis leenauto: op het moment dat u onverhoopt toch uw auto nodig heeft tijdens de reparatie, kunt u gebruik kosteloos gebruik maken van onze leenauto service.

✓ Gratis roetfilter diagnose: wij bieden als enige een gratis roetfilter diagnose aan waarbij we de auto controleren op foutcodes en problemen.

✓ Dezelfde dag nog geholpen: op het moment dat u tijdig contact met ons opneemt kunt u dezelfde dag uw auto weer ophalen. 

✓ Alles op voorraad: hierdoor hoeft u niet te wachten op lange levertijden en kunnen we direct voor u aan de slag. 

✓ 100% tevredenheids garantie: vanwege onze jarenlange expertise helpen wij u gegarandeerd binnen onze expertise. Mochten wij ongewild uw probleem niet kunnen oplossen, dan hoeft u ook niks te betalen.

✓ Geen verborgen kosten: u ontvangt altijd op voorhand een overzicht van alle kosten na de gestelde diagnose. Zo krijgt u nooit verassingen achteraf met extra kosten.

Gratis roetfilter diagnose

Interesse in het reviseren van uw Roetfilter?

Wij denken graag met u mee en helpen u graag verder met een Gratis Roetfilter diagnose
Neem gerust contact op voor het maken van een geheel vrijblijvende afspraak via (0252) 78-6953
of kies een beschikbaar moment via onze agenda

Plan een afspraak voor een Gratis Roetfilter Diagnose

Laden...

Maak een afspraak

Vul snel het contact formulier hier onder in en wij nemen spoedig contact met u op!

Door het invullen van het contactformulier weten wij precies waar u staat met u vraag en kunnen wij nog beter en sneller onze service leveren

Roetfilter Reviseren

Roetfilter Revisie

"*" geeft vereiste velden aan

Contactgegevens*
Roetfilter Controle
Heeft u eerder een roetfilter diagnose doorlopen?
APK controle
Is uw roetfilter afgekeurd tijdens de APK? Oftewel stoot uw auto te veel roetdeeltjes uit?
Vertel ons kort wat voor problemen u heeft
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Recensies

Wat zeggen klanten over ons?

lees de reacties van onze tevreden klanten

B Shala
B Shala
9 Juni 2024
Ik heb gisteren mij VW golf 7.5 gti gechipt naar stage 1 . Vriendelijke ontvangst met kopje koffie . Merkbaar all dat PKs 80+.en voor zeer mooi prijs .danke ervoor 🙏
Dick Rossèl
Dick Rossèl
28 Mei 2024
Op 6 mei 2024 afspraak voor vervanging van roetfilter van mijn Audi A6 (bouwjaar 2012 - 330.000 km). Prima ontvangst, goede uitleg van aanpak werkzaamheden, vervangwagen meegekregen, goede communicatie tijdens de uitvoering (koppakking moest vervangen worden), wagen gereed op afgesproken tijdstip, bij vertrek loszittend stekkertje nog vastgezet en overeengekomen prijs betaald. Tot zover alles prima. Ik geef toch maar 3 sterren omdat naderhand bij de autokeuring werd vastgesteld dat er nog altijd 700.000 roetdeeltjes worden uitgestoten. Wagen weliswaar door de keuring gekomen (grens ligt op 1 miljoen), maar met een aantekening. Op basis van reviews en indicatie van Roetfiltercentrum had ik een veel lager aantal roetdeeltjes verwacht. Het maakt me nu al onzeker over de resultaten van de keuring in april volgend jaar. Beetje jammer.
Dan
Dan
13 Mei 2024
Chiptunen ging erg snel binnen 1 uur was het klaar, prijs was ook erg goedkoop
Ger Calkhoven
Ger Calkhoven
10 Mei 2024
Stage 1 auto laten tunen bij dit bedrijf. Gelijk merkbaar en leuke aanbieding, goed en netjes geholpen door personeel en alles is van tevoren goed uitgelegd. Dagelijks werk/routine voor deze mensen en verstaan hun vak.
WA Lagerman
WA Lagerman
8 Maart 2024
Dinsdag online afspraak gemaakt voor diagnose van de dpf van mijn F-pace V6, wat ik al vermoedde foute boel. Besloten om te reviseren. We pakken het gelijk aan zei Omar. Kreeg een leenauto mee naar Stadskanaal. Nog geen 24 uur later kon ik hem weer halen. En oh wat is het weer een raket. Super snel en goed geregeld. Succes mannen. Keeponthegoodwork.
Stijn Braakman
Stijn Braakman
5 Februari 2024
Mijn auto kwam met een score van 2200000 niet door de deeltjestest tijdens de APK. Na bellen met R-C kon ik dezelfde dag in Zwolle nog terecht voor een diagnose. Kreeg een heldere uitleg. Advies was revisie van het roetfilter, wat ik na eerdere lapmiddelen als reinigen en additieven zelf ook een duurzame oplossing vond. Dan is het alsnog een aardige investering, maar kan ik er wel weer jaren mee vooruit. De auto achtergelaten, leenauto meegekregen en de dag erop mijn auto weer opgehaald. Vanmorgen tijdens de herkeuring met uitstoot van 158000 deeltjes met vlag en wimpel geslaagd. Snelle en goede service, deskundig en vriendelijk personeel.
R.Vonk
R.Vonk
13 Januari 2024
Een fantastisch bedrijf dat me ontzettend goed heeft geholpen en een fantastische service heeft. In 1 woord geweldig, nogmaals dank voor alles.
Taco Blok
Taco Blok
6 Januari 2024
Netjes en correct geholpen met een beloofd resultaat.
Tom Jonker
Tom Jonker
3 Januari 2024
Super goed geholpen. Service is top. Aardige mensen die weten wat ze doen. Helaas had ik pech en daar maakte zij geen probleem van en hebben mij super geholpen. Mijn dank is groot en zou hun zeker aanraden. Voor je Roetfilter en chiptuning zijn zij de juiste mensen. Mvg Tom Jonker